2020. augusztus 14.,
péntek, Marcell napja

Soros ügyésze megpróbálja tönkretenni a házát védő családot

2020. július 3., péntek 10:09

Nyomozás indult a saját házát védelmező család ellen az Egyesült Államokban. A házaspárnak azért kell felelnie, mert a Fekete életek számítanak mozgalom tüntetői betörtek az udvarukra és megfenyegették a családot. A vizsgálatot a Soros György által támogatott helyi ügyész kezdeményezte.

Fegyverrel próbálta megvédeni házát egy házaspár a fekete életek számítanak mozgalom radikális tüntetőitől St Louis-ban. A felvétel hatalmas port kavart az Egyesült Államokban.

A zavargók a külső kaput megrongálva jutottak be a birtokra. Ráadásul több helyen felirat is jelezte, hogy magánterületen járnak.

A feltüzelt demonstrálók csak nehezen akarták elhagyni a magánterületet.

A helyi körzeti ügyész azonban nem házát védő család, hanem az erőszakos tüntetők mellé állt és nyomozást rendelt el az incidens miatt.

Kimberly Gardner egyébként közismerten Soros György támogatását élvezi. A The Missouri Times szerint Gardner több mint 67 ezer dollárt kapott a spekulánshoz köthető egyik politikai akcióbizottságtól.

A hétvégén bekövetkezett események kapcsán tudatni szeretném, hogy a békés tüntetőknek erőszakos támadással kellett szembenézniük. Meg kell védenünk a tiltakozáshoz való jogot. Nem toleráljuk az erőszak használatát azok ellen, akik alkotmányos jogaikat gyakorolják. A történtek miatt ezért nyomozást indítok

- közölte a Soros emberének számító ügyésznő

A házukat védelmező pár ügyvédje szerint felháborító az ügyész viselkedése. Hiszen a törvények egyértelműen kimondják, hogy a tulajdonosnak joga van megvédeni akár fegyverrel is a saját birtokát. Hozzátette: a tüntetők agresszívan viselkedtek és magánlaksértést követtek el.

A fekete életek számítanak mozgalom nyomására csökkentették a rendőrség anyagi támogatását országszerte.

Július 1-től a New York-i rendőrség 1 milliárd dollárral kap kevesebbet forrást, miközben a metropoliszban a rasszista-ellenes tüntetéshullám alatt 5 százalékkal nőtt a gyilkosságok és 60 százalékkal az autólopások száma. A demonstrációk idején 38 emberölés történt a városban, kétszer annyi, mint az előző év azonos időszakában. Az anarchisták fosztogatása miatt több mint duplájára nőtt a betörések száma is.

Los Angelesben lemondott az iskolarendőrség vezetője, miután a város 25 millió dollárral csökkentette a szervezet költségvetését.

Szakértők arra figyelmeztettek. hogy a rendőrségi források megnyirbálása káros és életveszélyes.

A fekete életek számítanak mozgalom azonban folytatja akcióit.

Egymás után gyalázzák meg a történelmi személyiségek emlékműveit.

A radikális rasszista ellenes tüntetéshullám hatására egyre több cég változtatja meg nevét vagy logóját.

Legutóbb a L’Oréal jelentette be, hogy termékeinél ezentúl nem használja a fehér, illetve a világos szavakat.

HírTV