2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Külföld

Soros György embere került a Szlovák Migrációs Hivatal élére

A Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány volt vezetőjét, Jan Orlowsky-t nevezték ki a szlovák migrációs hivatal élére. Robert Fico volt miniszterelnök, szerint a döntés ellentétes Szlovákia érdekeivel. Az ellenzéki politikus úgy látja, a kormánykoalíció a migrációval kapcsolatos ígéreteit is megszegte a kinevezéssel. Fico kormánya az illegális bevándorlást egyértelműen elutasító álláspontot képviselt. A pozsonyi törvényhozás pedig 2015-ben olyan határozatot fogadott el, mely szerint Szlovákia soha nem fogadja el a bevándorlók kényszer-betelepítését.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Letartóztatták, majd szabadon engedték a volt katalán elnököt

Carles Puigdemont az Együtt Katalóniáért párt vezetőjeként 2017ben egyoldalúan kiáltotta ki Katalónia függetlenségét, majd elmenekült Belgiumba. 2021. szeptember 24.

Tévedésből koronavírus elleni vakcinákat adtak csecsemőknek

Az eset Törökországban történt, a török egészségügyi minisztérium eljárást indított az ügyben. 2021. szeptember 24.

Egyre több a kísérő nélküli migráns gyerek

Brüsszelből Zöldhegyi Katalin tudósított. 2021. szeptember 24.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!