2023. 02. 04. Szombat Ráhel, Csenge napja
Jelenleg a TV-ben:

Riksaláz

Következik:

Poltikai hobbista 04:20

Külföld

Sebastian Kurz: von der Leyen jó jelölt a Bizottság élére, de a jelölés hajmeresztő

Ursula von der Leyen jó jelölt a Bizottság élére, de a jelölés hajmeresztő volt – közölte Sebastian Kurz volt osztrák kancellár egy lapinterjúban. Az ex-kancellár szerint a jövőben nem születhet több efféle, hátsó szobákban meghozott döntés.

  • Sebastian Kurz: von der Leyen jó jelölt a Bizottság élére, de a jelölés hajmeresztő

Az Unió döntéshozatali rendszerét pedig demokratikussá kell tenni. Kurz a szociáldemokratákat és Macron elnököt hibáztatta azért, hogy Manfred Weber csúcsjelöltet elutasították, ez szerinte ugyanis a választók becsapása volt. Annak azonban örült, hogy a választásokon vesztes, szociáldemokrata Frans Timmermans nem lesz bizottsági elnök, mert vele a versenyképesség és a migráció területén veszélyes helyzetbe került volna Európa.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!