2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Salvini a szélsőbaloldali tüntetőknek: menjetek dolgozni!

Olaszországban is javában zajlik az EP-választási kampány, Matteo Salvini ezért mindennap az országot járja. Az egyik állomásán szélsőbaloldali tüntetők várták őt, az olasz belügyminiszter azonban tökéletesen helyretette őket.

  • Salvini a szélsőbaloldali tüntetőknek: menjetek dolgozni!

A bevándorlásellenes belügyminisztert a Torino megyei Settimo Torinese településen várták szélsőbaloldali tüntetők, akik folyamatosan azt kiabálták Salvinira, hogy „fasiszta”.

Körbe-körbe járkáltok Piemontban, hogy fasisztákat keressetek, de ti vagytok egyedül fasiszták

– vágott vissza Matteo Salvini. A Liga politikusa kitért a bevándorláspártiak által leginkább hangoztatott érvre, amelyet sajnos idehaza is gyakran hallhatunk.

Dühös leszek, amikor televízióban a baloldal azt mondja, hogy »olaszok is migráltak a nagyvilágban«. Ki kéne mosni azoknak az embereknek a száját, akik a napi 35 eurót elverő migránsokat azokhoz hasonlítják, akik Belgiumba mentek bányákba dolgozni, vagy a jobb megélhetés reményében utaztak ki az Egyesült Államokba, Svájcba vagy Németországba.

Salvini szerint akik ellene tüntetnek, jobban tennék, ha inkább dolgozni mennének.

Nem ez az első eset, hogy a bevándorlásellenes olasz politikussal összebalhéznak a szélsőbaloldaliak. 2018 augusztusában az Antifa odáig is elment, hogy pokolgépet robbantottak a Liga egyik irodája előtt. Eredetileg két bomba volt, a másodikat szerencsére sikerült a rendőröknek hatástalanítaniuk.

888.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

A CPAC Hungary célja nem kisebb, minthogy megszervezzük az antiglobalista erők globális koalícióját - jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a Konzervatív Politikai Akció Konferencia csütörtöki nyitónapján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!