2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Külföld

Romló járványhelyzet Ukrajnában

Ukrajnában mától újabb régiók kerültek a járványügyileg súlyosnak számító vörös besorolásba, a kórházak egyre túlterheltebbek, és már felállították az első mobilkórházat is. Az elmúlt 24 órában több mint 19 ezer új fertőzöttet azonosítottak, és közel 750-en vesztették életüket. Közben az országban komoly razziák is kezdődtek, hiszen a távolsági járatokon, és sok esetben a már a tanintézményekben is ellenőrzik a védettségi igazolványok eredetiségét. Az intézkedésekre a hatóságok szerint azért van szükség, mert nagyon sokan egyszerűen megvásárolják az oltás felvételéről szóló dokumentumokat. Kárpátaljáról Debreceni Kamilla jelentkezett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!