2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Külföld

Románia regionális szinten is szigorít, túlterhelt a cseh és a szlovák rendszer

  • Románia regionális szinten is szigorít, túlterhelt a cseh és a szlovák rendszer

Regionális szigorításokat vezetnek be Romániában a koronavírus-járvány újbóli felerősödése miatt. Bukarest részleges, Temesvár teljes lezárás alá kerül holnaptól. A bánsági városban 2 hétig a lakosok csak a legszükségesebb esetben mehetnek ki az utcára.

Ukrajna is kénytelen újabb korlátozásokat bevezetni. Több térségében visszaállítják a digitális oktatást a kór gyors ütemű terjedés miatt. Kijev tájékoztatása szerint több már mint 27 ezer emberéletet követelt a Covid.

A szlovák és a cseh egészségügyi rendszer közben annyira túlterheltté vált, hogy a betegek egy részét Németországba és Lengyelországba kell szállítani.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!