2023. 03. 22. Szerda Beáta, Izolda napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Külföld

Robbanások történtek két orosz katonai repülőtéren, halottak

Robbanás történt két orosz légibázison is, az orosz állami TV jelentés szerint többen életüket veszthették.

  • Robbanások történtek két orosz katonai repülőtéren, halottak

Az egyik detonációt egy olajtanker felrobbanása okozhatta a Moszkvától dél-keletre található Rajzany-ban. A Szaratov melletti Engels légi támaszponton is robbanás történt, itt állomásozik számos nagy hatótávolságú orosz stratégiai bombázó, amely ukrán célpontokat támad. Nem egyértelmű egyelőre, hogy támadás okozta-e a detonációkat.

Mindkét bázis 500 kilométerre található a legközelebbi ukrán területtől. Kijev azonban hivatalosan nem kapott olyan fegyverzetet, amellyel ilyen távolságban lévő célpontokra támadhatna.

Fotó: Getty Images (illusztráció)

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Boris Johnson: Ha félrevezettem a parlamentet, nem szándékosan tettem

Boris Johnson: Ha félrevezettem a parlamentet, nem szándékosan tettem

Boris Johnson volt brit miniszterelnök elismerte kedden, hogy egyes nyilatkozataival félrevezethette a londoni parlamentet a koronavírus-járvány idején saját kormánya által elrendelt korlátozások megsértése ügyében, hangsúlyozta azonban, hogy ezt nem szándékosan vagy gondatlanságból tette.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!