2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Külföld

Részvételre buzdít az Erdélyi Magyar Néppárt

Részvételre buzdítja az Erdélyi Magyar Néppárt vezetősége a külhoni magyarságot a gyermekvédelmi törvény kapcsán szervezett népszavazáson. Csomortányi István a családok védelmében arra kéri a külhoni magyarokat, hogy a népszavazás öt kérdésére nemmel szavazzanak. Az Erdélyi Magyar Néppárt elnöke szerint az Európai Unió kettős mércével mér: az őshonos kisebbségek gondjai még mindig megoldatlanok, ugyanakkor az LMBTQ csoport jogait, alapvető emberi jogként mutatják be, és elfogadtatnák minden tagországgal. Csomortányi szerint a román parlamentnek is állást kellene foglalnia a kérdésben.

  • Részvételre buzdít az Erdélyi Magyar Néppárt

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Oroszország megvárja, hogy a jelenlegi ukrán elnök álláspontja megváltozzon vagy a következő ukrán elnök más állásponton legyen a Moszkvával folytatott tárgyalások ügyében, a megállapodáshoz szükség van Kijev részvételére – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő kedden újságíróknak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!