2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Külföld

Rekordot döntött az oltást igénylők száma Romániában

Rekordot döntött az oltást igénylők száma Romániában, miután berobbant a negyedik hullám és naponta 300-500 napi halottal számolnak. Hétfőn 93 ezren kapták meg a koronavírus elleni vakcina első adagját. A következő harminc napban Romániában drasztikus intézkedéseket vezettek be. A védettségi igazolványt gyakorlatilag mindenhez hozzárendelték: csak az élelmiszer- és a gyógyszerellátáshoz férhetnek hozzá az oltatlanok.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!