2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Külföld

Reális esély van rá, hogy a Szövetség bekerül a szlovák parlamentbe

A felmérések szerint a Szövetség nevű felvidéki magyar párt bekerül a szlovák parlamentbe a közelgő választásokon. Erről a szervezet elnöke beszélt a Kossuth rádióban.

  • Reális esély van rá, hogy a Szövetség bekerül a szlovák parlamentbe

Forró Krisztián kiemelte: az elmúlt 3 és fél év kormányzását a káosz jellemezte, míg a Szövetség mindig a józanság hangja volt. Hozzátette: a szlovák pártok nem oldják meg a magyarság problémáit és a régió gondjait sem, ezért itt az idő, hogy saját kezükbe vegyék a sorsukat. Megjegyezte: ha a szeptember 30-i választáson összefognak és együtt szavaznak, akkor reális esély van arra, hogy Szlovákiában jó lesz a felvidéki magyaroknak és a többi nemzetiségnek is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

„Lehidaltak” a franciák egy Orbán-interjút olvasva

„Lehidaltak” a franciák egy Orbán-interjút olvasva

A Le Point francia hetilap jelentetett meg interjút Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel. Az olvasók a cikk alatti hozzászólásokban, illetve egyéb online felületeken teljesen elképedtek, hogy egy olyan Orbánt olvashattak, akivel eddig nem találkoztak a francia sajtóban - mutatott rá a Magyar Nmezet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!