2020. augusztus 6.,
csütörtök, Berta, Bettina napja

Politikai és pénzügyi manipuláció

Hír TV

2020. január 15., szerda 11:58

A gyöngyöspatai romák mögött is a Soros-hálózat politikai és pénzügyi manipulációja áll - jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

 

Böröcz László azt mondta, a helyi romákat egy Soros által pénzelt szervezet hangolta fel és uszította, és ez a Soros-hálózat által finanszírozott, Esélyt a Hátrányos helyzetű Gyermekekért Alapítvány indította el a pert a magyar állam ellen is. Közlése szerint ez a Soros-szervezet perelte ki a magyar államból és az önkormányzatból az iskolai szegregációra hivatkozva azt a 100 millió forintot, amit a helyi rom a családoknak kellene kifizetni.

Valójában ez az ügy nem szól másról, mint a soros-hálózat újabb politikai és pénzügyi manipulációjáról. Hiszen a pénzért és a hatalomért még arra is képesek, hogy egy település életét teljesen felborítsák, iszonyatos feszültségeket keltsenek. Az ügy pikantériája, hogy a gyöngyöspatai gyerekek elkülönítése 2004-ben kezdődött a Gyurcsány-kormányzat alatt és egészen zavartalanul folytatódott a teljes szoc-lib kormányzás idején. A szegregációt az iskolában a Fidesz-KDNP kormányzás alatt szüntették meg. Pontosan tudjuk, hogy a Soros-hálózat valódi célja a hatalomszerzés és hogy a saját bábjait ültesse Magyarország élére

– közölte Böröcz László.

EZ TÖRTÉNT VALÓJÁBAN GYÖNGYÖSPATÁN

A gyöngyöspatai szegregáció a szocialista–liberális kormányok idején kezdődött és a Fidesz kormányzása alatt ért véget. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója videóban magyarázza el, mi is történt valójában Gyöngyöspatán.

A szegregáció, amiért a Soros-szervezetek 2015-ben perelni kezdtek, 2004-ben kezdődött, az MSZP–SZDSZ-kormány idején. Hollik István elmondása szerint a baloldali kormányok semmit nem tettek a gyakorlat felszámolása érdekében.

Hír TV - Demokrata.hu

KAPCSOLÓDÓ 

A Soros-hálózat áll a szegregációs per mögött

A Fidesz szerint igazságtalan a gyöngyöspatai kártérítés

Sajtóklub: A gyöngyöspatai ügyben a társadalom igazságérzete sérült meg

Fidesz: A gyöngyöspatai ítélet csak feszültséget szít

Horváth László: A bírósági döntéssel egész Gyöngyöspatát büntetik