2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Külföld

Patthelyzet Írországban

Három párt is fej-fej mellett áll az írországi parlamenti választáson az exit poll adatok szerint. A Leo Varadkar volt miniszterelnök vezette jobbközép ”Fine Gel” 22 és fél százalékot kapott. Mindössze egytized százalékkal maradt el tőle a baloldali nacionalista Sinn Féin párt és a jobboldali ”Fina Fól” párt. Írországban az elmúlt száz évben a két nagy jobboldali párt egymást váltva kormányzott, de most koalícióra kell lépniük egymással. A Sinn Fein párttal való együttműködést mind a két párt kizárta. A Sinn Fein korábban az IRA terrorszervezet politikai szárnya volt, de az erőszak védelmezésével mára teljesen felhagyott.

  • Patthelyzet Írországban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!