2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Összeomlott egy gyalogoshíd Washingtonban

Öt embert kellett kórházba szállítani, miután összeomlott egy autópálya felett átívelő gyalogoshíd az amerikai fővárosában, Washingtonban. Hivatalos források szerint egy teherautó ütközött a hídnak, ez okozta a szerkezet összeroppanását. A helyszínre több tűzoltóegység vonult ki. A sztrádán betondarabok és egyéb törmelékek szóródtak szét, ezért a forgalmat péntek késő estig mindkét irányban lezárták. A balesetben a kamion mellett további 2 jármű rongálódott meg. A közelmúltban nem érkezett jelentés arról, hogy szerkezeti problémák merültek volna fel a híddal kapcsolatban.

  • Összeomlott egy gyalogoshíd Washingtonban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!