2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 16:50

Külföld

Oroszország megtorlással fenyegeti a Nyugatot

Válaszoltak az amerikaiak Oroszországnak. Anthony Blinken külügyminiszter sajtótájékoztatón jelentette be, hogy komoly diplomáciai útvonalat jelöltek ki, miután a moszkvai fél megtorlással fenyegette meg a nyugati országokat.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azt mondta, hogy elvárják, hogy Washington írásban válaszoljon a követeléseikre. Miután több nyugati ország is katonai csapatokat és eszközöket küldött Ukrajnába, az oroszok a megállapodás feltételeként szabták meg a NATO-katonák kivonulását Ukrajnából.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!