2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Orosz szeparatista vezető: Húsz halottja van az ukrán rakétatámadásnak

Húsz ember meghalt, kilenc pedig megsebesült az oroszok ellenőrizte kelet-ukrajnai Donyeckben, ahová egy lelőtt ukrán rakéta roncsai zuhantak. Ezt a donyecki "népköztársaság" vezetője jelentette be az orosz tévécsatornában. Közlése szerint a halottak és a sebesültek között gyerekek is vannak. Donyecket 2015 óta rendszeresen lövi az ukrán hadsereg, aminek - az orosz szeparatisták közlése szerint - több ezer civil áldozata colt eddig.

  • Orosz szeparatista vezető: Húsz halottja van az ukrán rakétatámadásnak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!