2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Őrkutyák kapták el a fehér házi behatolót

Átmászott egy férfi a Fehér Ház kerítésén, de az elnöki rezidenciát őrző kutyák elkapták. Akciójának indítékát egyelőre nem közölték.

Ismét kudarcot vallott a Fehér Ház biztonsági szolgálata. Az amerikai elnöki rezidencia kerítésén megint átmászott egy férfi – ő ugyan nem jutott olyan messzire, mint az egy hónappal ezelőtti behatoló, de ez nem a biztonsági embereknek köszönhető: a férfit őrkutyák kapták el.

„Döbbenetes, hogy valaki olyan vakmerő, hogy átugorjon, és az épület felé fusson. Ez őrület” – vélekedett egy fehér házi nézelődő.

A 23 éves behatolónak 20 métert sikerült megtennie, feltartóztatása közben ő és a két őrkutya is megsérült, a férfit jelenleg kórházban ápolják. Indítékai egyelőre nem ismertek. Az eset után ismét szigorítottak a Fehér Ház biztonsági intézkedésein.

„Ez lassan olyan lesz, mint egy kihívás. Lassan mindenki megpróbálkozik vele?” – tette föl a kérdést egy másik turista.

Egy hónapja egy veterán bicskával a zsebében átugrott a Fehér Ház kerítésén, keresztülfutott a kerten, bejutott az épületbe, és csak a Keleti teremben sikerült megállítani. A fiaskó akkor az elnököt védő titkosszolgálati szerv első női igazgatójának állásába került.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kiújultak a harcok Gázában, a túszok újabb csoportja szabadult + videó

Kiújultak a harcok Gázában, a túszok újabb csoportja szabadult + videó

Izrael újraindította a harcot a Hamász ellen a Gázai övezetben. A zsidó állam katonasága azt állítja, hogy a Hamász megsértette a tűzszünetet és izraeli területre lőtt rakétát. Mindezt megelőzte, hogy az éjszaka lezajlott az utolsó csere. A Hamász elengedett 8 izraeli túszt, Jeruzsálem pedig 30 bebörtönzött palesztint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!