2021. 10. 22. Péntek Előd napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Orbán Viktort nem engedte el a tömeg

Nem tudott szabadulni Esztergomban a fiatal szelfizőktől Orbán Viktor − derül ki a miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött videóból. Nem lehet tudni, hol készültek a felvételek, de a fiatal diákok még az osztálytablójukra is készítettek fotókat a kormányfővel. Szelfigyár − írta körül egy szóval a helyzetet Orbán Viktor. A videóban a miniszterelnök többször elköszön a tömegtől, akik nem engedik távozni.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Biden: Az Egyesült Államok megvédené Tajvant egy esetleges kínai támadással szemben

Az esetleges katonai segítségnyújtás kérdését Washington mindeddig tudatosan nyitva hagyta. 2021. október 22.

Kórházban volt a brit uralkodó

A Buckingham-palota nem közölte, hogy a királynőt milyen egészségi okokból miatt vetették alá kórházi vizsgálatnak. 2021. október 22.

Nincs korlátlan hatásköre Brüsszelnek

A kétnapos európai uniós csúcstalálkozó helyszínére érkező Orbán Viktor miniszterelnök már az egyeztetések előtt világossá tette Magyarország álláspontját az energiaárak szabályozását illetően. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!