2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Orbán Viktor: Weber és Timmermans bukása jó hír Magyarországnak

Orbán Viktor miniszterelnök pozitívan értékelte a kétnapos brüsszeli uniós csúcstalálkozót. A kormányfő a Hírt TV-nek azt mondta: nem lesz olyan vezetője az Európai Uniónak, aki nem tiszteli Magyarországot és támogatja a bevándorlást. A miniszterelnök szerint jó esélye van arra a visegrádi államoknak, hogy fontos uniós pozíciókat töltsenek be, hisz ez Magyarország és a közép-európai országok érdeke is. Orbán Viktor kiemelte: a V4-ek a jövő héten személyesen is találkozni fognak, hogy még utoljára egyeztessenek a kérdésben.

Jelentős lépéseket tettünk: Magyarországon nagy támogatást kaptunk, kaptam. 53% az példátlan, Európában ilyen szinte senkinek sincs. Ezért komoly vállalásokat is tettünk, tettem. Azt mondtam, hogy ezzel a támogatottsággal meg tudom akadályozni, hogy olyan vezetői legyenek az Európai Uniónak, akik a bevándorlást pártfogolják. Azt is vállaltam, hogy nem lesz olyan vezetője az uniónak, aki ne adná meg a tiszteletet Magyarországnak és a közép-európai országoknak. Ezt a két vállalást a tegnapi napig sikeresen teljesítettem, mert a spitzencandidatok Weber úr és Timmermans úr elestek és a két követelmény közül egyiknek sem feleletek meg. Távozásuk jó hír Magyarország számára.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!