2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Külföld

Orbán Viktor: Weber és Timmermans bukása jó hír Magyarországnak

Orbán Viktor miniszterelnök pozitívan értékelte a kétnapos brüsszeli uniós csúcstalálkozót. A kormányfő a Hírt TV-nek azt mondta: nem lesz olyan vezetője az Európai Uniónak, aki nem tiszteli Magyarországot és támogatja a bevándorlást. A miniszterelnök szerint jó esélye van arra a visegrádi államoknak, hogy fontos uniós pozíciókat töltsenek be, hisz ez Magyarország és a közép-európai országok érdeke is. Orbán Viktor kiemelte: a V4-ek a jövő héten személyesen is találkozni fognak, hogy még utoljára egyeztessenek a kérdésben.

Jelentős lépéseket tettünk: Magyarországon nagy támogatást kaptunk, kaptam. 53% az példátlan, Európában ilyen szinte senkinek sincs. Ezért komoly vállalásokat is tettünk, tettem. Azt mondtam, hogy ezzel a támogatottsággal meg tudom akadályozni, hogy olyan vezetői legyenek az Európai Uniónak, akik a bevándorlást pártfogolják. Azt is vállaltam, hogy nem lesz olyan vezetője az uniónak, aki ne adná meg a tiszteletet Magyarországnak és a közép-európai országoknak. Ezt a két vállalást a tegnapi napig sikeresen teljesítettem, mert a spitzencandidatok Weber úr és Timmermans úr elestek és a két követelmény közül egyiknek sem feleletek meg. Távozásuk jó hír Magyarország számára.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!