2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Orbán Viktor megérkezett a versailles-i EU-csúcsra

Orbán Viktor megérkezett a versailles-i kastélyba, ahol az EU soros elnökségét betöltő Franciaország kezdeményezésére csütörtök délutántól csúcstalálkozót tartanak az Európai Unió állam- és kormányfői. A kétnapos informális tanácskozás legfőbb témája az európai védelmi kérdések mellett az orosz fosszilis energiahordozókról való mihamarabbi leválás és Ukrajna EU-csatlakozási kérelme.

  • Orbán Viktor megérkezett a versailles-i EU-csúcsra

Megkezdődött az európai uniós állam- és kormányfők informális csúcstalálkozója a Párizs melletti versailles-i kastélyban, ahol az orosz–ukrán háború nyomán a tagállamok vezetői megvitatják a 27 tagú blokk energiafüggetlenségének és védelmi képességeinek megerősítését szolgáló intézkedéseket. A tanácskozásra megérkezve Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy fogalmazott: Oroszország úgy döntött, hogy háborút indít Ukrajna ellen. 

Mi azonban megleptük Moszkvát, mert határozottak, erősek és egységesek voltunk. Közösen kell meghatároznunk a tűzszünet mielőbbi eléréséhez szükséges lépéseket, és valódi tárgyalásokat kell folytatnunk a békemegállapodás érdekében

– hangsúlyozta a politikus.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Továbbra is feltétlen a bizalom a Városházán Tordai Csaba iránt. Déri Tibor DK-s polgármester még meg is köszönte Karácsony jogi főtanácsadójának a munkáját, annak ellenére, hogy Tordainál házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyei miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!