2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 12:30

Külföld

Orbán Viktor: A szabadság harcosainak ismét aktívnak kell lenniük és cselekedniük kell Európában + videó

Orbán Viktor miniszterelnök brüsszeli beszédében kiemelten foglalkozott a migrációval. Úgy fogalmazott: az illegális határátlépés nem emberi jog, akiknek menekültügyi kérelmük elbírálása folyamatban van, azoknak a határokon kívül kell várniuk.

  • Orbán Viktor: A szabadság harcosainak ismét aktívnak kell lenniük és cselekedniük kell Európában + videó

Ha ezt nem sikerül elérni Európában, a migrációt nem lehet megoldani - tette hozzá. A miniszterelnök kiemelte azt is, hogy Magyarország Európa progresszív liberális óceánjában a különbözőség szigete. Olyan hely, ahol a konzervatívok szabadon beszélhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!