2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Orbán-Trump találkozó nemzetközi visszhangja

Orbán és Trump találkozója azt jelzi, hogy a magyar miniszterelnök meghatározó vezető Európában. Ezt a Századvég nemzetközi elemzője mondta az M1 reggeli műsorában. Halkó Petra szerint üzenetértékű, hogy a magyar kormányfő és az amerikai elnök egy stratégiai és szövetségi szempontból rendkívül értékes találkozót tartott az Európai Parlamenti választás hajrájában. Az üzenet pedig nem más, mint, hogy Orbán Viktor politikája figyelemre méltó és követendő - tette hozzá az elemző.

  • Orbán-Trump találkozó nemzetközi visszhangja

Orbán Viktor és Donald Trump találkozója kapcsán a nemzetközi tudósítások azt emelték ki, hogy két erős kezű, nacionalista és bevándorlásellenes politikus találkozott. Brüsszelből tudósítónk Zöldhegyi Katalin számolt be.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!