2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Olajembargót követelt Oroszországgal szemben az ukrán elnök

Ismét olaj-embargót követelt Oroszországgal szemben az ukrán elnök. Volodimir Zelenszkij videó-üzenetében arra hívta fel a figyelmet, hogy a gazdasági nyomás-gyakorlást meg fogja érezni a Föderáció, és kénytelen lesz felhagyni a harcokkal. Zelenszkij úgy fogalmazott: a demokratikus világ nyugodtan lemondhat az orosz olajról, mert a nyersanyagot máshonnan is be lehet szerezni, konkrétumot azonban nem mondott. Az ukrán elnök továbbá megismételte korábbi kijelentését, miszerint az orosz agresszió nem fog Ukrajnára korlátozódni, és más országok is veszélyben vannak.

  • Olajembargót követelt Oroszországgal szemben az ukrán elnök

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!