2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Ő a háború negyedik kárpátaljai magyar származású áldozata

Újabb magyar származású katonát temettek el Ungváron – jelentette a Kárpáti Igaz Szó internetes oldal.

A 45 éves Magyar Róbertet a megyeháza előtti téren búcsúztatták egy ukrán katonatársával együtt. A búcsúztatás után a gyászolók katonai tiszteletadás mellett gyalogosan kísérték a két hősi halottat a Kálvária temetőkertbe.

A gyászszertartáson jelen voltak az elhunyt katonák családtagjai, barátai és ismerősei, valamint a megye és a város vezetése. Magyar Róbertet a háború első napján sorozták be a seregbe, ahol gránátvető-kezelőként szolgált. Május 9-én hunyt el ellenséges tűzben a Donyeck megyei Jampil város térségében. Ő a háború negyedik kárpátaljai magyar származású áldozata.

Nagyon szomorú napokon van túl Kárpátalja, már legalább 50 kárpátaljai halottról tudni – a részletekről Dunda György ungvári tudósító számolt be Háború Ukrajnában című műsorunkban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!