2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Külföld

Nyugati katonai tanácsadók és zsoldosok rekedtek Mariupolban

Nem teszik le a fegyvert Mariupol védői – jelentette be Denisz Smihal ukrán miniszterelnök. Előzőleg Oroszország intézett ultimátumot az ukrán katonákhoz, azt ígérve, hogy aki felhagy a harccal, annak megkímélik az életét.

  • Nyugati katonai tanácsadók és zsoldosok rekedtek Mariupolban

 Az orosz védelmi minisztérium állítása szerint a lakó-negyedekből már kiűztek az ukrán katonákat, és már csak az Azov-sztal acél-üzemben, illetve annak kiterjedt földalatti alagútjaiban vannak ellenálló ukrán fegyveresek. Orosz sajtó-jelentések szerint a védők között több száz nyugati állampolgár van még. Az amerikai, kanadai, francia és lengyel katonai tanácsadók és zsoldosok kimentésére több titkos diplomáciai kezdeményezés is folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!