2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Külföld

Nyíltan támogatja a migrációt az Európai Bizottság dokumentuma

Az EP választási kampány kezdetén minden képviselőhöz eljuttatták azt a tanulmányt, amely a migrációt ösztönzését szolgálja. Az Európai Bizottság által megrendelt dokumentum szerint Európa jövője és fejlődése a tömeges bevándorlással biztosítható.

  • Nyíltan támogatja a migrációt az Európai Bizottság dokumentuma

Továbbra is több tízezer migráns várakozik a Balkán-félszigeten, hogy meginduljon Európa irányába. A tarthatatlan állapotokat megelégelve áprilisban a görög határon próbáltak áttörni a menekültek, hogy karavánokba csoportosulva Nyugat-Európába menjenek. Ekkor a hatóságok könnygázzal tudták csak feltartóztatni a tömegeket.

A horvát határon mintegy 20 ezer migráns várakozik. A balkáni útvonal mellett a Földközi-tenger felől is folyamatosan érkeznek az illegális menekültek.

A német Szövetségi Bűnügyi Hivatal legfrissebb adatai szerint jelentősen nőtt a migránsok által elkövetett bűnesetek száma. Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete pedig elismerte, hogy a bevándorlók gyakrabban hordoznak fertőző betegségeket, mint az őshonos népesség.

Mindennek ellenére Brüsszel továbbra is migránsokat telepítene be Európába. Ezt támasztja alá az a dokumentum, amelyet az Európai Bizottság márciusban tett közzé. A tanulmány szerint Európa jövője és fejlődése a tömeges bevándorlással érhető el. Az Európai Parlament Hivatalos Kutatószolgálata 170 oldalon keresztül sorol fel érveket, alátámasztandó, hogy migránsok milliói nélkül a kontinens hanyatlásnak fog indulni, ugyanis nélkülük 2060-ig folyamatosan csökkenne az össznépesség. A dokumentum hangsúlyozza: a migrációt ellenző országok akadályozzák az új munkavállalók érkezését. A szabadon hozzáférhető tanulmány a választási kampányhoz hivatott ideológiai támaszként szolgálni a bevándorláspárti politikusok számára.

Halász János, a Fidesz frakciószóvivője azt mondta: a dokumentum megmutatja, hogy a migránsok behozatalára vonatkozó tervek már készen állnak.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője hangsúlyozta, a migráció megállításához a vasárnapi európai parlamenti választáson a bevándorlásellenes politikusokra kell voksolni. A politikus hozzátette,

a szavazólapon vasárnap egyetlen pártszövetség neve lesz, amely meg akarja állítani a bevándorlást és meg akarja védeni Magyarországot és a keresztény kultúrát, ez a Fidesz-KDNP neve.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!