2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Külföld

Nőtt júliusban az afgánok által beadott menedékkérelmek száma az EU-ban

Gyorsan emelkedett az afgánok által beadott menedékkérelmek száma az Európai Unióban az elmúlt öt hónapban - jelentette ki az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal. A legtöbb kérelmet még mindig a szírek adják be, de dinamikusan nő az afgán menedékkérők száma. Júliusban 7300-an voltak, ami 22 százalékos emelkedés.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Nincs korlátlan hatásköre Brüsszelnek

A kétnapos európai uniós csúcstalálkozó helyszínére érkező Orbán Viktor miniszterelnök már az egyeztetések előtt világossá tette Magyarország álláspontját az energiaárak szabályozását illetően. 2021. október 21.

EP: A lengyel alkotmánybíróság illegitim, alkalmatlan az alkotmány értelmezésére

A képviselők arra szólították fel az Európai Bizottságot, hogy indítsa el a jogállamiság feltételrendszerről szóló rendeletben szereplő eljárást. 2021. október 21.

Az EP fenyeget, Rutte ismét támad, Merkel viszont kompromisszumot sürget

Nemrég kezdődött el az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, amelynek legfontosabb témái a nyugat-európai energiaárak elszabadulása, a jogállmaiság és a migráció. Brüsszelben, a csúcstalálkozó helyszínén, az Európai Tanács épületében van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Csörte: Hatalmas vita az uniós csúcson

A nap vitája! Itt bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. A stúdióban Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. És itt volt velünk Tóth Norbert nemzetközi jogász A vitát két elemző újságíró, Kovács András és Kósa András értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!