2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Külföld

Nőket zaklatott korábban a jógastúdióban ámokfutást rendező férfi

Az amerikai hatóságok szerint korábban fiatal nőket zaklatott a floridai jógastúdióban lövöldöző férfi. A támadó két nőt ölt meg, majd magával is végzett.

  • Nőket zaklatott korábban a jógastúdióban ámokfutást rendező férfi

Helyi idő szerint pénteken este egy floridai jógastúdióban kezdett lövöldözni egy 40 éves férfi. Két nőt megölt, ötöt pedig megsebesített, majd végül magával is végzett.

„A feleségemet váram, majd hirtelen valami kemény, fémes csapódott a padlóra, mindenki felnézett. Az emberek nem tudták, dulakodás zajlik fent, vagy a gyerekek lovasat játszanak az erkélyen. Ezután láttuk, hogy egy nő jógafelszerelésben kiszalad, majd a pincérek azt mondták, hogy vér volt rajta. Ekkor mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy lövöldözés történt, mindenki aggódott, mert nem tudtuk, hova ment a támadó. A személyzet bezárta az ajtót. Kevesebb, mint 2 percen belül két Tallahassee-i rendőrautó érkezett” meséli egy férfi, aki az alsó szinten lévő étteremben volt a lövöldözés idején.

Az egyik áldozat a Floridai Egyetem hallgatója a másik pedig az oktatója volt. A lövöldöző pedig szintén ezen a campuson végzett. Ezen a nyomon haladva derítették ki a hatóságok, hogy a férfit korábban fiatal nők elleni zaklatás miatt feljelentették. A floridai főváros polgármestere, a demokraták kormányzójelöltje megszakította a keddi amerikai félidős választások előtti kampánykörútját, és elítélte a történteket. Republikánus ellenfele viszont korábban azért bírálta a városvezetőt, hogy nem lép fel erőteljesen a bűnözéssel szemben Floridában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!