2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Napi aktuális 19:00

Külföld

Nincs korlátlan hatásköre Brüsszelnek

Az uniós intézményeknek nincs hatáskörük olyan ügyekben, amelyeket a nemzeti parlamentek nem adtak át Brüsszelnek. Ezt mondta a kétnapos EU-csúcsra érkező Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő szerint a Közösség lopakodó hatáskörbővítést folytat, amit meg kell állítani. A lengyel miniszterelnök eközben leszögezte, Brüsszel nem zsarolhatja Varsót a korábbi alkotmánybírósági döntés miatt. Az Európai Parlament bosszúból törvényen kívülinek nyilvánította a lengyel taláros testületet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: A legdrágább festmény

Csontváry legtitokzatosabb képe került a Virág Judit Galériához, ahol a magyar aukciók történetének legmagasabb kikiáltási áron induló festményét mutatták be.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!