2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk 11:00

Külföld

Newsmax: Nem Trump, hanem a demokraták hergelik erőszakra híveiket

A demokraták megtehetik amit csak akarnak - erre gyűjtöttek bizonyítékokat a Newsmax televízió Diamond and Silk című műsorában. A két műsorvezető arról beszélt, hogy a demokraták hogyan tüzelték Trump ellen híveiket korábban, miközben a média nem nevezte őket árulónak, mint a leköszönő elnököt a Kapitóliumnál mondott beszéde miatt.

  • Newsmax: Nem Trump, hanem a demokraták hergelik erőszakra híveiket

A műsorban visszaidézték, hogy Donald Trump nem beszélt január hatodikán, a Kapitólium közelében megtartott beszédében sem felkelésről, sem lázadásról. Azt kérte a tömegtől, hogy miután a törvényhozás épületéhez vonulnak, “békésen és hazafias érzelmektől fűtve hallassák a hangjukat”. Ezután a két műsorvezető olyan példákat szedett össze, amelyek szerint a demokraták az elmúlt négy évben az elnök és támogatói elleni erőszakra buzdítottak.

A két műsorvezető ezután rámutatott, éppen a demokraták teszik azt, amivel Trumpot vádolják.

És most egy fordulattal alkotmányos eljárás alá akarják vonni Trumpot azért, mert azt mondta, hogy “békésen és hazafias érzelmektől fűtve hallassák a hangjukat”? De hát nézzenek magukba, miket mondtak az elmúlt négy évben? - tette fel a költői kérdést a műsor egyik házigazdája, majd azzal fejezték be, hogy Nancy Pelosi demokratapárti házelnöknek nem Trumpot kellene eljárás alá vonnia, hanem saját magát.

HírTV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!