2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Küldetés 11:00

Külföld

Newsmax: Nem Trump, hanem a demokraták hergelik erőszakra híveiket

A demokraták megtehetik amit csak akarnak - erre gyűjtöttek bizonyítékokat a Newsmax televízió Diamond and Silk című műsorában. A két műsorvezető arról beszélt, hogy a demokraták hogyan tüzelték Trump ellen híveiket korábban, miközben a média nem nevezte őket árulónak, mint a leköszönő elnököt a Kapitóliumnál mondott beszéde miatt.

  • Newsmax: Nem Trump, hanem a demokraták hergelik erőszakra híveiket

A műsorban visszaidézték, hogy Donald Trump nem beszélt január hatodikán, a Kapitólium közelében megtartott beszédében sem felkelésről, sem lázadásról. Azt kérte a tömegtől, hogy miután a törvényhozás épületéhez vonulnak, “békésen és hazafias érzelmektől fűtve hallassák a hangjukat”. Ezután a két műsorvezető olyan példákat szedett össze, amelyek szerint a demokraták az elmúlt négy évben az elnök és támogatói elleni erőszakra buzdítottak.

A két műsorvezető ezután rámutatott, éppen a demokraták teszik azt, amivel Trumpot vádolják.

És most egy fordulattal alkotmányos eljárás alá akarják vonni Trumpot azért, mert azt mondta, hogy “békésen és hazafias érzelmektől fűtve hallassák a hangjukat”? De hát nézzenek magukba, miket mondtak az elmúlt négy évben? - tette fel a költői kérdést a műsor egyik házigazdája, majd azzal fejezték be, hogy Nancy Pelosi demokratapárti házelnöknek nem Trumpot kellene eljárás alá vonnia, hanem saját magát.

HírTV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Válaszcsapásról döntött Izrael

Válaszcsapásról döntött Izrael

Az izraeli hadikabinet hétfő délután megtartotta a harmadik ülését is az iráni támadás óta, és döntöttek arról, hogy választ adnak Irán támadására – írja a Sky News.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!