2021. április 16.,
péntek, Csongor napja

Newsmax: Így ad teret a demokraták képmutatása a szexuális zaklatásoknak

2021. március 5., péntek 20:25

Nem, ez nem igaz, világosan kijelentem, hogy ez sohasem történt meg, nem történt, soha nem történt - ezekkel a szavakkal védte magát Joe Biden, amikor egy interjú során azt kérték tőle, valljon színt az amerikai emberek előtt, és válaszoljon arra, molesztálta-e Tara Reade-et Biden korábbi asszisztense ugyanis a 2020-as elnökválasztási kampány során állt a nyilvánosság elé azt állítva, hogy Biden a ’90- es években szexuálisan zaklatta őt capitoliumi irodájában.

Az elnök talán nem, Tara Reade azonban élénken őrzi emlékeit, amit persze a mainstream média mindeddig figyelmen kívül hagyott. A hölgy ezért írt egy könyvet történetéről. Az amerikai Newsmax televízió vendégeként pedig arról beszél, hogyan ad teret a demokraták képmutatása a szexuális zaklatásoknak.

Tara Reade elmondja, traumaként éli meg, hogy Joe Biden elnökké avanzsált, ezáltal pedig minden nap hallgatnia kell a nevét.

A Newsmax műsorvezetője rámutat, hogy Tara Reade története kísértetiesen hasonlít Christine Blasey Fordéhoz, aki pár évvel ezelőtt szexuális zaklatással vádolta meg az akkori elnök, Donald Trump legfelsőbb bírósági jelöltjét. A különbség ugyanakkor szembetűnő: ezt az ügyet az összes liberális médium felkarolta, és még a Kongresszus elé is került az eset, és az egész ország azt nézte, hogy tesz tanúvallomást a sértett. Mindennek a bánásmódnak a következménye Tara Reade szerint, hogy bár legalább 7 másik személyről lehet tudni, hogy Joe Biden szexuálisan zaklatta őket, Reade esetéből tanulva, nem mernek a nyilvánosság elé állni.

HírTV

 

x
Rendkívüli hír