2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Külföld

Nemzetközi segítség a magyar baloldalnak

Megkezdődött a nemzetközi kampány Márki-Zay mellett. A magát független liberálisnak nevező svéd napilap, a Dagens Nyheter vezércikkben nevezi a baloldal miniszterelnök-jelöltjét Magyarország utolsó esélyének. A névtelen cikkíró szerint Orbán Viktor manipulatív politikájának köszönhetően, Magyarországot kirakhatják az Európai Unióból, és ha ő marad hatalmon, tovább folytatódhat az ország antidemokratizálódása. A „semmiből” előkerült Márki-Zay Péternek viszont jó esélye van arra, hogy a demokratikus értékek újra a helyükre kerüljenek, és a nemzet visszakerüljön a demokratikus országok sorába az unióban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kitiltják az oltatlanokat

Észak-Rajna Vesztfália tartomány legnagyobb városában, Kölnben van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!