2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Németországi választások - jelenleg magasabb a részvétel, mint négy éve

Elkezdődött a választás Németországban, amelynek egyik nagy kérdése, ki lesz a 16 év után leköszönő Angela Merkel utódja, illetve, hogy milyen kormánykoalíció fogja irányítani Németországot a jövőben. A szavazókörök reggel 8 órakor nyitottak. Berlinben van kollégánk, Pócza István.

Nagyszabású, a németországi választásokkal foglalkozó műsor várja nézőinket! Vasárnap 20 órától Napi aktuális extra – Németország választ – élő adásunkban Déri Stefi elemez Kiss J. László neves Németország-szakértővel. Kapcsolunk a Mathias Corvinus Collegiumba, ahol választási eredményváró működik majd, kapcsolunk Brüsszelbe, ahonnan Zöldhegyi Katalin tudósítónk számol be az első reakciókról, Berlinből pedig Pócza István jelentkezik majd a legfrissebb hírekkel.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Gyorsul a járvány terjedése Nyugat-Európában

Ausztriában várhatóan karantén vár azokra, akik nem oltatták be magukat koronavírus elleni vakcinával. 2021. október 24.

Mérgező gáz szivárog egy kigyulladt teherhajó tartályaiból Kanada partjainál

Lángokban áll egy teherhajó Kanada délnyugati partjainál. 2021. október 24.

A koronavírus-fertőzöttek száma 243,3 millió, a halálos áldozatoké több mint 4,943 millió a világon

A fertőzés 192 országban és régióban van jelen. 2021. október 24.

Legfrisebb híreink

Szemét gyulladt ki a lakásban, menekültek a lakók

Felhalmozott hulladék égett tegnap Budapesten a VIII. kerületben, egy Bezerédi utcai lakásban. A tűz miatt harmincöt ember volt kénytelen egy időre elhagyni otthonát. A fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!