2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Német környezetvédelmi miniszter: A tragédia oka a klímaváltozás

Már több mint 120 áldozata van a Németországban és Belgiumban pusztító heves esőzéseknek és áradásoknak. Félő, hogy a halottak száma tovább nő. Csak Árvájler (Ahrweiler) járásban 1300 embert tartanak számon eltűntként. A hozzátartozók abban reménykednek, hogy jól vannak, csak nem sikerült felvenni velük a kapcsolatot, mivel a vezetékes mellett a mobiltelefon-hálózat is nagy részben megbénult. Százötvenezren maradtak áram nélkül, jelentős területen pedig megbénult a közlekedés is. Svenja Schulze környezetvédelmi miniszter szerint a klímaváltozás tehet a katasztrófáról, a felmelegedés miatt ugyanis az eddig kevésbé érintett régiókban is szélsőségessé vált az időjárás.

  • Német környezetvédelmi miniszter: A tragédia oka a klímaváltozás

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!