2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Nem sikerült eloltani a tüzet Ausztráliában

Továbbra sem sikerült eloltani a hatóságoknak az Ausztrália délnyugati részén tomboló bozót- és erdőtüzeket. Csaknem egy hete több mint 250 hivatásos próbálja megfékezni a természeti katasztrófát. A munkálatok során repülőgépeket is bevetnek. Hasonlóan az előző napokhoz, az oltást nagyban nehezíti az erős szél és a nagy meleg. Perth városától mintegy 50 kilométerre északkeletre a legrosszabb a helyzet. Csaknem 100 lakóépület lett a lángok martaléka. A térségben rendkívüli állapot van érvényben, amit a héten már biztosan nem fognak feloldani.

  • Nem sikerült eloltani a tüzet Ausztráliában

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!