2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Külföld

Nem lesz teljes abortusztilalom Lengyelországban

Nem lesz abortusztilalom Lengyelországban. A lengyel törvényhozásban a képviselőknek alig egytizede támogatta azt a radikális javaslatot, ami teljesen törvényen kívül helyezné a terhességmegszakítást. Lengyelországban az abortusz most is csak kivételes esetben megengedett: csak nemi erőszak esetén, vagy ha veszélyben van az anya élete. Az új törvényjavaslat ezeket a kivételeket is eltörölte volna. A tervezet ellen tüntetések is voltak, a kormánypárt az élet védelme elleni aknamunkának nevezte a javaslatot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

Kattant a bilincs

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves fiút és 23 éves társát, akik a gyanú szerint egy férfit raboltak ki Nagykátán.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!