2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Napokon belül a Vatikánban is oltanak

Jövő héten kezdődik a koronavírus elleni oltási kampány a Vatikánban. Elsőként az egészségügyi és biztonsági alkalmazottak juthatnak a vakcinákhoz, amelyek tárolására speciális hűtőberendezést szereztek be. A Szentszék tájékoztatása szerint a hónap második felére annyi oltóanyag érkezik a miniállamba, amely elegendő lesz minden egyházi és világi dolgozó számára. A vakcinák beadásában való részvétel önkéntes lesz. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a 84 éves Ferenc pápát beoltják-e, és ha igen, akkor mikor.

  • Napokon belül a Vatikánban is oltanak

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!