2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 23:00

Külföld

Muszlim városhoz hasonlít Köln, Franciaországban be kellett záratni egy mecsetet

A muszlim vallási érdekek védelme érdekében a németországi Kölnben engedélyezték, hogy hangszórókkal hívják imára az iszlám híveket a müezzinek. A város független polgármestere szerint, aki ezt nem fogadja el, az az emberek békés együttélését kérdőjelezi meg. Közben a francia rendőrség Allonnes-ban bezáratott egy mecsetet, mert az imámok legitimálták a muszlimok szent háborúját, a fegyveres dzsihádot.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Gyerekek fulladtak egy folyóba

Az indonéziai Cileueur folyam partját150 diák takarította, amikor 21-en belecsúsztak a vízbe. Közülük 11-en odavesztek. 2021. október 16.

A texasi kormányzó előtt a transznemű iskolai sportolók versenyzését szabályozó törvényjavaslat

A javaslat szerint az iskolai sportolók csakis születési nemüknek megfelelő sportágban állhatnak rajthoz. 2021. október 16.

Elérték az épülő űrállomást a kínai asztronauták

Az asztronauták a tervek szerint fél évet töltenek az űrállomáson, ami azt jelenti, hogy ez lesz a valaha volt leghosszabb ideig tartó kínai űrmisszió. 2021. október 16.

Legfrisebb híreink

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!