2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Frissítve! Brutális támadás érte a kárpátaljai dandárt + videó

Háromnapos gyászt hirdettek hétfőtől Kárpátalján, miután többen elestek a 128-as gépesített lövészdandárból. A rakétatámadás részleteiről kárpátaljai tudósítónkat, Dunda Györgyöt kérdeztük.

  • Frissítve! Brutális támadás érte a kárpátaljai dandárt + videó

Az életüket vesztő katonák emlékére az állami lobogókat félárbócra eresztik, és minden reggel kilenc órától egyperces néma csenddel adóznak a hősöknek. A szórakoztató jellegű rendezvényeket elhalasztják, a templomokban pedig többször tartanak miséket.

A magyarokat is soraiban tudó 128-as dandárt Zaporizzsja megyében érte váratlan orosz támadás egy kitüntetési ünnepség alatt. Meg nem erősített hírek szerint több mint 20-an haltak meg és tucatnyian megsebesültek az Iszkander rakéta becsapódásától.

A rakétatámadás részleteiről kárpátaljai tudósítónkat, Dunda Györgyöt kérdeztük.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!