2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Mínusz 30: szilveszter éjszaka még hidegebb lesz?

A mostani lehet az elmúlt 50 év leghidegebb szilvesztere a Székelyföldön.

Ma hajnalban csaknem mínusz 30 fokot mértek a Kovászna megyei Bodzafordulón, de Csíkszeredában is mínusz 26 fok volt, és az előrejelzések szerint az éjszaka sem lesz enyhébb.

A román belügyminisztérium arra figyelmezteti az utcán szilveszterezőket, hogy rétegesen öltözzenek, és csak mértékkel fogyasszanak alkoholt. A szeszes italok ugyanis hamis hőérzetet keltenek és kihűléshez vezethetnek.

A meteorológusok arra figyelmeztetnek, hogy szilveszter éjszaka néhol akár mínusz 30 fokra is lehet számítani Székelyföldön, az időjósok szerint az elmúlt fél évszázad leghidegebb újév hajnala jöhet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!