2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Én és a nagyapám

Következik:

Híradó 15:05

Külföld

Mintegy 6,7 millió halottja van a járványnak

Világszerte megközelítette a 6,7 milliót a koronavírus-járvány következtében elhunytak száma. Az ENSZ adatai szerint 664 millió megbetegedést jegyeztek fel a pandémia 2020-as kitörése óta.

  • Mintegy 6,7 millió halottja van a járványnak

Több mint 636 millióan ugyanakkor már meggyógyultak. A legtöbb halálesetet az Egyesült Államokból jelentették, és ott regisztrálták a legtöbb fertőzöttet is.

India a második, Franciaország a harmadik, Németország pedig a negyedik helyen áll a megbetegedések számát tekintve. Kínában eközben ismét gyorsult a kór terjedése.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!