2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Minden romba dőlt, amit a balkáni háború után felépítettek

Belföldről és külföldről egyaránt érkeznek a segélyszállítmányok a földrengés sújtotta horvátországi területekre. Ezrek élnek kedd óta ideiglenes szállásokon, mert házaik lakhatatlanná váltak. A horvát kormány 120 millió kunát - több, mint 5,5 milliárd forintot - különített el a helyreállítási munkálatokra, azonban nagy szükség van a segítségre.

  • Minden romba dőlt, amit a balkáni háború után felépítettek

Szolidaritási akciót indít a horvátországi földrengés újjáépítés támogatására az Ökumenikus segélyszervezet. 2020 utolsó napjaiban a szomszédos országot sújtó sorozatos földrengések több településen is súlyos pusztítást végeztek, amelyek halálos áldozatokat is követeltek. A szervezet arra kéri a magyar lakosokat, hogy a 1353-as adományvonalra indított hívással fejezzék ki együttérzésüket Horvátország károsultjaival.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!