2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Migránsok vertek Pride-felvonulókat

Migránsok támadtak az osztrák pride felvonulóira. A linzi rendezvényen tömegbe verődött bevándorlók egy hét fős felvonuló csoportot kerítettek körbe, akiket zaklattak és megvertek.

  • Migránsok vertek Pride-felvonulókat

Három lányt addig ütöttek, hogy végül kórházba kellett őket szállítani. A helyi LMBTQ közösség szóvivője a szexuális hovatartozás miatti erőszak elleni fellépést sürgette. Az osztrák lakosság nem érti, hogy a járókelők közül miért nem segített senki az áldozatoknak, és hogy az illegális bevándorlók hogy jutottak be az országba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!