2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Megszűnt a gázszivárgás az Északi Áramlat 2 gázvezetékből

Már nem ömlik a gáz a tengerbe a megrongálódott Északi Áramlat-2 vezetéken. A vállalat szóvivője azt közölte, hogy erre két magyarázat lehet: vagy teljesen kiürült a vezeték, vagy a csőben lévő gáz és a víz nyomása kiegyenlítette egymást. Az Északi Áramlat-1 és -2 vezetékeken napok óta négy helyen ömlött hatalmas mennyiségű gáz a tengerbe. Mette Frederiksen dán kormányfő kijelentette, hogy nem baleset, hanem szabotázsakció történt a kritikus fontosságú infrastruktúra ellen.

  • Megszűnt a gázszivárgás az Északi Áramlat 2 gázvezetékből

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!