2021. 12. 07. Kedd Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Külföld

Megköszönték a magyar kormánynak, hogy védte az Európai Unió határát

Köszönetet mondott Magyarországnak az Európai Unió külső határainak védelméért Baden-Württemberg migrációért felelős minisztere. A német tartomány tárcavezetője szerint hazánk kiemelkedő szerepet játszik az illegális bevándorlás féken tartásában. A hírt a külgazdasági és külügyminiszter jelentette be, miután Stuttgartban tárgyalást folytatott Marion Gentges-szel. Szijjártó Péter kiemelte, a menekültválságot a németek újra közvetlenül saját bőrükön érzik, miután egyre többen érkeznek az országba Belorusszia felől. A magyar miniszter hozzátette, az uniónak képesnek kell lennie a külső határait megvédeni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!