2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Külföld

Meghaladta az ötmilliót a koronavírus áldozatainak száma

Meghaladta a 700 ezret az Egyesült Államokban, a világon pedig az ötmilliót a koronavírus áldozatainak száma. A halálesetek száma továbbra is jelentősen nő a delta vírusvariáns miatt, és főleg a beoltatlanok körében. A világ lakosságának kevesebb mint fele kapta meg eddig az oltás mindkét dózisát. India mellett továbbra is az Egyesült Államokban történik a legtöbb megfertőződés. Az amerikai lakosság 56 százaléka már teljesen be van oltva, és folyik a harmadik, emlékeztető adagok beadása az időseknek, betegeknek és a fertőzésnek erősen kitetteknek.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!