2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Meghaladta a 4,1 milliót az elhunytak száma a világban

Világszerte meghaladta a 4 millió 100 ezret a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma. Az ENSZ adatai szerint 194 milliónál is több megbetegedést jegyeztek fel a pandémia tavalyi kitörése óta, 176 millióan viszont már meggyógyultak. Továbbra is az Egyesült Államokban van a legtöbb fertőzött, és ott is haltak meg a legtöbben. A második India, a harmadik Brazília. Oroszország a negyedik helyen áll. Az Egészségügyi Világszervezet továbbra is az oltások és a védekezés fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kedvezőtlenül érintheti Magyarországot, ha Olaf Scholz lesz a német kancellár

Amennyiben Németország következő kancellárja a szociáldemokrata Olaf Scholz lesz, akkor a Magyarországra nehezedő nyomás is erősödhet 2021. szeptember 27.

Súlyos a helyzet Romániában

Romániában félő, hogy a kórházak intenzív osztályai nem fogják bírni a nyomást 2021. szeptember 27.

Több uniós állam is a magyar rezsicsökkentést tervezi lemásolni

Oláh Dániel a Makronóm gazdasági portál főszerkesztője arról beszélt Globál című műsorunkban, hogy több ország a magyar rezsicsökkentést tervezi lemásolni. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Elindul a Zöld Otthon Program

Egy hét múlva indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja az új, energiatakarékos ingatlant vásárló családok számára.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!