2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Megerőszakolta a kislányt és elvágta a torkát

Indiában újabb kislányt erőszakoltak meg, sérülései súlyosak, de nem életveszélyesek. A fővárosban átlagosan 18 óránként történik szexuális bűncselekmény, az áldozatok harmada kiskorú.

Ezúttal hatéves kislány volt az áldozat Újdelhi külvárosában. Súlyos sérüléseket szerzett, miután egy nyilvános mosdóban megerőszakolták.

„A kislány minden nap ott mosakodott. Ma is oda ment. Egy kis idő elteltével értesítettek minket, hogy súlyos nyaksérülésekkel fekszik a padlón. Amikor odaértünk, láttuk, hogy ott fekszik meztelenül, elvágott torokkal” – meséli az áldozat egyik rokona.

A kislányt azonnal kórházba szállították, az orvosok szerint már nincs életveszélyben. A rendőrség nemi erőszak és gyilkossági kísérlet gyanújával nyomoz.


„22 gyanúsítottat vettünk őrizetbe. Mind alkoholisták és drogosok, akik már követtek el bűncselekményt. Mindannyiukat kihallgatjuk. Hamarosan azonosítjuk és letartóztatjuk az elkövetőt” – nyilatkozta Adzsaj Csaudhari rendőrfelügyelő.

Újdelhiben átlagosan 18 óránként történik nemi erőszak, az áldozatok harmada kiskorú. Két hete egy ötéves kislányt erőszakolt meg a szomszéd, a gyermek azóta sincs túl az életveszélyen. Ugyanazon a héten egy 19 éves nő csoportos nemi erőszak áldozata lett.

Az elkövetőket nem riasztja el, hogy már halálbüntetés is kiszabható rájuk. A szigorítást a tavaly decemberben kitört tüntetéshullám hatására vezette be az indiai parlament. Akkor egy orvosi egyetemistát erőszakolt meg több férfi, a medika belehalt sérüléseibe a kórházban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!