2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

1920 - Az új Közép-Európa

Következik:

Vezércikk 03:00

Külföld

Megerősíti hadserege támogatását Oroszország

Két törvényjavaslatot dolgozott át és fogadott el az orosz parlament a gazdaság és főleg a katonai erejük megerősítésére. Az egyik rendelet szerint az állam versenypályázati kiírás nélkül, egyetlen szállítótól vásárolhatja meg az ukrajnai háborúhoz szükséges árukat és szolgáltatásokat. Emellett az orosz vállalkozások által előállított termékekkel is a katonai műveleteket támogatják. Ennek érdekében, a második törvénnyel a vállalatok alkalmazottait túlórázásra is kötelezhetik.

  • Megerősíti hadserege támogatását Oroszország

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!