2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Megelégelték az olaszok Ukrajna felfegyverezését

Az olaszok többsége nem támogatja, hogy Róma fegyverekkel segítse Ukrajnát az oroszok elleni háborúban, és nemet mond a további Moszkva-ellenes szankciókra is. Jánosi Dalma, a HírTV római tudósítója arról számolt be, hogy egyre többen követelik a Föderációval szemben hozott megszorító intézkedések visszavonását.

  • Megelégelték az olaszok Ukrajna felfegyverezését

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Áramszünet volt Toronto belvárosában

Áramszünet volt Toronto belvárosában

Kiterjedt áramszünet volt csütörtökön Toronto belvárosában, elsötétültek Kanada legfontosabb vállalatainak irodái, és el kellett rendelni a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjának kiürítését.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!