2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Megbüntetik Putyin állítólagos szeretőjét

Az Egyesült Királyság az orosz elnökkel szembeni fellépése részeként zárolta a korábban visszavonult olimpikon ritmikus gimnasztikázó Alina Kabajeva vagyonát.

Az Egyesült Királyság külügyminisztériuma közölte: a büntetőintézkedéseket Kabajeva nagymamája, Putyin volt felesége, Ljudmila Ocseretnaja, valamint Putyin több unokatestvére ellen is bevezették, mert a brit kormány úgy véli, Kabajeva „szoros személyes kapcsolatban” áll Putyinnal, egyes pletykák szerint korábban együtt is éltek – írja az Index.

Hozzátették, Washington eddig elzárkózott Kabajeva szankcionálásától, mivel attól tartottak, hogy ez kiélezheti az ellenségeskedést Moszkva és az Egyesült Államok között.

A Kreml régóta tagadja a pletykákat, Putyin még 2008-ban az újsághírekre reagálva ezt mondta: „Sosem szerettem azokat, akik erotikus fantáziájukkal beledugták az orrukat mások magánügyeibe.”

Index alapján Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!